algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

AnnaW jewelry is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam met nummer: 34361972. Btw-nummer: NL001318678B18 E-mail: info@annawjewelry.com.nl Phone: + 31 (0) 6 5559 5790 AnnaW jewelry, Paulihof 8, 1171WB Badhoevedorp NL

 

Artikel 1. | Algemeen  

1.1 De Algemene Voorwaarden van AnnaW jewelry zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van AnnaW jewelry. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met

AnnaW jewelry via info@AnnaWjewelry.com

 Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. AnnaW jewelry verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is AnnaW jewelry de enige eigenaar van de producten. 

 2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling. Voor een factuur incl. btw, kunt u altijd een mail sturen naar info@AnnaWjewelry.com, deze zullen wij u dan opsturen. 

 2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

 Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

3.1 Bij AnnaW jewelry kunt u kiezen uit vier beveiligde betaalmethoden: Ideal, Bancontact, PayPal en Creditcard; Mastercard, VISA & American Express

 3.2 Als AnnaW jewelry per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld.

 3.3 Alle productprijzen op AnnaWjewelry.com zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

 3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat AnnaWjewelry.com of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als u betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verifieerd door Visa of Mastercard Secure Code).

 Artikel 4. | Levering

4.1 AnnaW jewelry levert bestellingen via DHL/DPD/ PostNL

 4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was toen het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt AnnaW jewelry deze extra kosten bij u in rekening.

 4.3 AnnaW jewelry verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst.

AnnaW jewelry streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

 4.4 Tot en met het moment van levering draagt  AnnaW jewelry de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

 4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. AnnaW jewelry zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

 Artikel 5. | Zichttermijn

5.1 AnnaW jewelry streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@annawjewelry.com . Dan sturen wij u een retourformulier.

 

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen

6.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

 6.2 Het retourformulier kunt u aanvragen op de contactpagina en moet altijd in de doos worden bijgevoegd.

 6.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:

 AnnaW jewelry

Paulihof 8

1171 WB Badhoevedorp

Nederland

 6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening. 

 6.5 Indien goederen gebruikt, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.  

 6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle. 

 6.7 AnnaW jewelry kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

 

Artikel 7. | Garantie

7.1 Bent u niet tevreden, stuur dan een e-mail naar info@annawjewelry.com . Ik stuur u dan een retour formulier.

7.2 AnnaW jewelry zal u een passend alternatief voorstellen, maar AnnaW jewelry besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

 •  Reparatie
 • Vervanging
 • Restitutie

   7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

   7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren mits anders gecommuniceerd.

   7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

   

  Artikel 8. | Copyright

  8.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door AnnaW jewelry zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van AnnaW jewelry mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

   

  Artikel 9. | Geschillen

  9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

   9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@annawjewelry.com, dan nemen wij contact met u op.

   Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 11-11-2020.